. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
JONI
JONI
JONI
JONI
JONI
 
JONI

Adresa: Fshati i Ri-Malishevë

Cel: 044 167 775

044 247 148

-Bëjmë suvatime me llaç çimento dhe llaç vazhdues

-Bëjmë fasadime në enterier dhe eksterier ( të gjitha llojet e fasadave)

-Bëjmë izolime termike

-Të gjitha këto punë kryhen me teknologji italiane

ju ofrojmë të gjitha prodhimet e POFIX-it,bëjmë riparimin e të pompave të suvatimit.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri