. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
Albing
Albing
Albing
Albing
Albing
 
Albing

Adresa :Rr.Tirana p.n Prizrenë

Cel :044119  485 ,044 662 116 ,044 535 256
 
E-mail:albing61@hotmail.com
             info@albing-npn.com
 
N.P.N Albing është themeluar nga Nexhat Bytyqi
më 27.07.2000 në Prizren, i cili poashtu është
edhe pronar i ndërmarrjes. 

N.P.N Albing është ndermarrje projektuese dhe

ndërtimore me përvojë shumvjeqare në projektimin

dhe ndërtimin e llojeve të ndryshme të objekteve si:

shtëpi banimi, objekte kolektive, objekte afariste,

objekte industriale, objekte tregtare, objekte hoteliere

si dhe planeve regullative. Në ndërmarrjen N.P.N Albing

janë të punësuar rreth 10 inxhinjerë dhe arkitektë si

dhe 50 punëtorë të tjerë. 

 
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri