. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
N.N Art Dizajn
N.N Art Dizajn
N.N Art Dizajn
N.N Art Dizajn
N.N Art Dizajn
 
N.N Art Dizajn

Adresa  :Rr. Enver  Maloku B.14  Podrum ,Prishtinë

Cel:045 344 473 .045 601 271
 
Kryejmë keto  punë:
Montimin  dhe   shitjen  e  pllakave 
Instalime  të  ujesjellsit  ,kanalizimit
Insatlime   të  ngrohjes  qendrore etj.
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri