. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
Renovimi
 
Renovimi

Adresa : Rruga  e  Prishtinës – Gjilan

 
Mob: +377 (0) 44 256 465 , + 377 (0) 44  369  135
 
         +381 (0) 280  322  448
 
Ofrojmë:
 
Materiale izoluse dhe  termoizoluse
 
Stiropor, strirodur  XPS të  gjitha  dimensionet
 
Fasada  të  ndryshme :
 
RENOVA ,SIKKENS ,KABE ,FASADEX  etj.
 
Ndërmarrja  RENOVIMI  gjithashtu ofron programim  

Komplet  të Knauf  dhe   pigmentimin  e  ngjyrave

nga  llojet   më të  ndrysheme  me  garancion  shumëvjeqar

në kualitet  dhe  qëndrueshmëri.
 
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri