. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ndërtimtari
BUGER LIFT ASHENSOR
 
BUGER LIFT ASHENSOR

 PRODUKTET:

Ashensor elektrik me
shtëpizë (MR)
Ashensor elektrik pa
shtëpizë (MRL)
Ashensor Hidraulikë
Ashënsor varesisht nga tipi i
ndërtesës :
Banesorë
Mallëra dhe pasagjerë
Hotele
Panoramikë
Villa
Shtëpi private
Platforma për mallëra
Sipas porosisë
 
SHERBIMET
Projektim, instalim, riparim
dhe shitje te ashënsorëve
Dizajn dhe implementim
Mirëmbajtje dhe servisim
Ashensorët me kode-kartele me
mundesi kyqje dhe ç’kyçje
individuale për banorë
Servisim mujorë
Shitje te kabinave dhe dyerve
dhe pjesë tjera për ashensor
Bëjme montimin e llojeve të
ndryshme të ashënsorëve
 
049 / 333 200
049 / 190 844
045 / 300 898
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri