. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Mobilje inventar
Zdrukthtaria Pisha
Zdrukthtaria Pisha
Zdrukthtaria Pisha
Zdrukthtaria Pisha
 
Zdrukthtaria Pisha

Adresa: Rr Jasharajve pn-Drenas

Cel: 044 285 573 / 049 285 573 049 335 005

e-mail: be-si74@hotmail.com

Punojmë

Enterier ekskluziv për lokale dhe shtëpia

Dritare  dhe dyer me sistem

Dyer për dhoma

Kuzhina ekskluzive etj…

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri