. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Mobilje inventar
ARDENO
ARDENO
ARDENO
ARDENO
 
ARDENO

Karrige
Tavolina
Mobilime
Bar - restorante
Zyra Shkolla
Kopshte
Shezllone
Garden etj.

- Ardeno Mobilime, Bare, Restorante, Shtëpi,
Shkolla, Kopshte e Çerdhe cilësi dhe dizajn.

- Ardeno çertifikuar për cilësi plotëson çdo
dëshirë tuajën në arredim.

- Ardeno prodhim dhe ekspozim na vizitoni në
 km 2, të rrugës dytësore Tiranë Durrës dhe
 ju do të ndryshoni mendim për arredimin tuaj.


Autostrada Tiranë - Durrës Km2 Tiranë

Cel: 068 20 21 187  / Tel&Fax 00355 435 66 74 

http://www.ardeno.com   

e-mail: ardeno1@hotmail.com

Ne mendojmë për rehatinë tuaj!

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri