. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Mobilje inventar
ART DESIGN
ART DESIGN
ART DESIGN
ART DESIGN
 
ART DESIGN

Adresa: Rr. Xhavit Ahmeti nr.1 (prodhimi) - Prishtinë

Rr.Nazim Gafurri nr.45 (salloni) - Prishtinë

+386 49 666 444
+388 49 444 666
+377 44 444 666
+377 44 668 888

www.artdesignks.com


info@artdesignks.com

 

Prodhime:

-Kuzhina

-Dhoma gjumi

-Dollap shiber

-Dhoma për fëmijë

Shërbime:

-Plastifikim

-Prerje

-Kandim me PVC dhe ABS.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri