. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Mobilje inventar
Galenteria Group
Galenteria Group
Galenteria Group
Galenteria Group
Galenteria Group
 
Galenteria Group

Galenteria Group

Adresa: Kosovë, Podujevë Rr. Skenderbeu nr.150

Tel & Fax. +381 38 570 870
                   +381 38 243 790

Mob:  +377 44 120 684

                    44 112 862

www.galanteria-ks.com

info@galanteria-ks.com

- Inventar shkollor dhe ai i zyres

- Paisje për Hotele dhe Restorane

- Karriga për zyre

- Mobilje sipas poresis suaj

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri