. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Mobilje inventar
Mobileria Fisi
Mobileria Fisi
Mobileria Fisi
Mobileria Fisi
Mobileria Fisi
 
Mobileria Fisi

Adresa: Bregu i Diellit - Aktash I rr.Hilmi Rakovica nr. 136 Prishtinë

TeL: +381 (0) 38 225 888

Mob: +377 (0) 44 117 323

e-mail: fis-ks@hotmail.com

Fis mobileria përfaqësues gjeneral i mobiljeve të njohura nga Bosna Hercegovina

Shitje me shumicë dhe pakicë.

Kualiteti në hap me të bukurën

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri