. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Materiale ndërtimore
N.T.P ARBËRIA
N.T.P ARBËRIA
N.T.P ARBËRIA
N.T.P ARBËRIA
N.T.P ARBËRIA
 
N.T.P ARBËRIA

Adresa: Çagllavicë (afër HIB Petrol)

Prishtinë dhe Rr.Brigadat – Podujevë

Cel: 044 (049) 241 047/ 044 394 014 /044 167 658

e-mail: arberia97@hotmail.com

 

Bëjmë shitjen e materialit ndërtimor,prodhojmë

Fert traj si dhe blloqe të betonit dhe kockave...

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri