. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Materiale ndërtimore
Erudita-Izokos
 
Erudita-Izokos

Adresa: Rr.e Barikadave pn-Arbanë-Prizren

 Cel: 044 337 885/ 049 126 765/ 049 662 805

http://www.izokos.com

e-mail: eruditapz@hotmail.com

 Izokos,Izolimi i përkryer për shtëpinë tuaj

 Kompania Reisser Technologies nga Gjermania është kompani me 130 vjet përvojë në zhvillim të teknologjive të reja.Ndërmarrja Erudita në mbështetje nga Kompania Gjermane Reisser Technologies siguron cilësinë e membranave hidroizoluese për klientët e vet.Përmes sistemit të vazhdueshëm të hulumtimit dhe zhvillimit,ndërmarrja Erudita i siguron klientët e vet se çdo herë produktet Izokos do të jenë më të avancuara dhe më të përsosura ,do të sigurojnë izolim të qëndrueshëm ndaj ujrave dhe lagështisë për shtëpinë tuaj.

Vetitë dhe Fushat e Përdorimit:

SG-30 dhe SG 40 janë membrana fleksibile hidroizoluese të cilat i takojnë asortimentit të membranave salduese,të qëndrueshme në nryshim të temperaturave deri në 80  C dhe fleksibilitet 0  C.Teknologjisht janë prodhuar ashtu që mundë të ekzekutohen me teknikëne saldimit me ndihmën e flakëdhënsit që në mënyrë ideale mundë të ngjitet,gjegjësisht të arrijë në lidhjen homogjene në mes të shtresave dhe formimin e trashësisë së përbashkët në mes të shtresave.

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri