. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Laminat parket
LAMI FORM GROUP
LAMI FORM GROUP
LAMI FORM GROUP
LAMI FORM GROUP
LAMI FORM GROUP
 
LAMI FORM GROUP

Adresa: Rr.Nëna Terezë (në objektin EuroMed) Fushë Kosovë

Cel: 044 (049) 193 466, 044 939 900

e-mail: lamiform@live.com

Përfaqësues gjeneral i laminatit Floorpan

Disponojmë lloje dhe ngjyra të ndryshme,modele bashkëkohore dhe

kualitet të dëshmuar. Floorpan sjellë bukuritë natyroredhe ngrohtësinë e drurit

në shtëpinë tuaj. Paraqitja e laminatit " double click" ka bërë një revolucion

në botën e dyshemeve. Përparësitë e këtij laminati janë: i lehtë për tu montuar

nuk ka nevojë për ngjitës gjë që mundëson të rimontohet shumë herë."Double click"

sistemi bënë të mundur që mos të mbeten hapsira në mes gjatë procesit të

bymimit dhe tkurrjes si pasojë e ndryshimit të temperatures.Duke u bazuar në këto

përparësi Floorpan jep garancion deri në 10 vite....

 

-I shpejtë dhe i lehtë për tu montuar

-I shëndetshëm

-E1 GRADE

-I shtypur me presion të lartë

-I lehtë për tu pastruar

-I qëndrueshëm ndaj ujit

-I qëndrueshëm ndaj gërvishjeve

-Rezistent ndaj takave

-Rezistent ndaj rrotave dhe karrigeve

-I përshtatshëm për objekte me nxemje nën dysheme

-Rezistent ndaj djegëjeve të duhanit

-Rezistent ndaj rrezeve UV

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri