. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Laminat parket
BLUTI PARKET
Mob: +377 (0) 44 122 047 044 241 703, 044 600 153
Adresa: Prishtinë
ETIKA
Tel: 038 718 783 Fax: 038 718 782 Mobil: 044 502 264 dhe 044 126 975
Rr Rrafshi i Sopisë 23000 Suhareke
FLORI
Cel: 044 (049) 506 615
Adresa:Konjuh-Lypjan Depoja:Aksi rrugorë Prishtinë-Pejë (Vragoli)
LAMI FORM GROUP
Cel: 044 (049) 193 466
Adresa: Rr.Nëna Terezë (në objektin EuroMed) Fushë Kosovë
Ontexi Mont
Tel:+381(0) 38 602 900 Cel:+386(0) 49 160 375
Addresa: Rr.Gjilanit pn 10000 Prishtinë
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri