. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Hotele/Motele/Restorante
Restaurant & Pzzeria DRURI
Restaurant & Pzzeria DRURI
Restaurant & Pzzeria DRURI
Restaurant & Pzzeria DRURI
Restaurant & Pzzeria DRURI
 
Restaurant & Pzzeria DRURI

Adresa: Rr. Agmi Ramadani pn. Prishtinë

Mob: +377 (0) 44 344 620

044 277 904

Restaurant Pizzeria DRURI ju ofron

shërbim kualitativ tradicional

shqipëtar dhe euoropian, poashtu

mund të gjeni një rehati të

paparashikuar që mund të bëni diku tjetër.

Me respekt i gjithë stafi profesional

restaurant pizzeria DRURI

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri