. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Hotele/Motele/Restorante
StarBurger
StarBurger
StarBurger
StarBurger
StarBurger
 
StarBurger

Adresa: Rr. Robert Doll nr. 23 Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 246 488
Tel: +381 (0) 38 246 705
Mob: +377 (0) 44 656 045
044 488 748, 049 669 921

 

Ofrojmë ushqim të shpejtë dhe të freskët, mëny
të begatshme po ashtu ofrojmë ushqim me porosi
për raste të veqanta.
Në kuadër të restaurant StarBurger ofrojmë edhe
shërbime të tjera si:
Dhoma të fjetjes ( ditore, mujore)
Të gjitha këto mund ti gjeni në një vend me
kualitet të lartë dhe shërbim cilsore.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri