. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Hotele/Motele/Restorante
Rozafa
Rozafa
Rozafa
Rozafa
Rozafa
 
Rozafa

Adresa: Brigada  123 Suharekë (Therenadë)

Tel: +381 (0) 29 272 067

Mob: +377 (0) 44 184 235

www.hotelrozafa.com

e-mail: hotelrozafa@hotmail.com

Qyteti më i largët nga Suhareka është 2 orë largë Suharekës , ndërsa ai më i afërti është 10 minuta.

Nese deshironi qe te kaloni  kohen apo pushimin tuaj ne nje rehati dhe kenaqesi absolute atëher ejani në Lokalel e Hotel Resaurant Rozaf-es në Suharekë

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri