. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Export/Import
GRANDI sh.p.k
GRANDI sh.p.k
GRANDI sh.p.k
GRANDI sh.p.k
GRANDI sh.p.k
 
GRANDI sh.p.k

Adresa: Rr Jonit nr 10-Prizren

 

Tel&Fax: 038 731 968

 

Cel: 044 119 355,

044 407 637

 

e-mail: grandi.prizren@hotmail.com,

          grandi.prizren@gmail.com

 

 

Bëjmë Export-Import të mallrave :tharmë buke,margarinë,

dhe të gjitha llojet e adetivëve për brumë,vishnje,mak

susam,miell integral,ajrokrem etj......

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri