. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Export/Import
N.T.P.P. PËRPARIMI
N.T.P.P. PËRPARIMI
N.T.P.P. PËRPARIMI
N.T.P.P. PËRPARIMI
N.T.P.P. PËRPARIMI
 
N.T.P.P. PËRPARIMI

Adresa: Magjistralja Prishtinë - Ferizaj (Banullë - Lypjan)
Tel&Fax: +381 (0) 38 582 133
Mob: +377 (0) 44 183 336
                        044 128 121
e-mail: ntp_perparimi@hotmail.com

Ofrojmë material ndërtimor, ngjyra, fasada izolime,

 përzierje kompjuterike të ngjyrave dhe fasadave, laminat, llamperi të aluminit

Prodhojmë: LLamperi Plastike, llajsne plastike dhe garnishte (korniza) të perdeve

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri