. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
elektrikë
ELEKTRO-INSTAL-MONT
 
ELEKTRO-INSTAL-MONT

Cel: +37744196775

        +38649196775

        +37744516000

        +38649235005

Kontakti

www.eim-service.com

info@eim-service.com

musa.i.rama@gmail.com

Përfaqsues për Kosovë i:

Air BP ( servis i autorizuar nga British Petroleum)

Mekser (shitje dhe servisim të pompave)

Spyrides (shitje dhe servisim të pompave)

Sisteme të sigurisë

Alarm kundër vjedhjes

Sinjalizues tymi dhe flake

Sisteme monitorimi(Kamera)

Instalime elektrike të lehta dhe të rënda si:                                                                     

Lokale

Shtëpi

Objekte të larta afariste

Objekte të larta banesore

Pompa të benzinës etj...

 

Sisteme automatike

Kryejmë të gjitha sistemet automatike sipas kërkesës së

konsumatorit, sisteme automatike releazhe dhe sisteme

automatike me PLC

BMS (Building Management System)

Automatizimin e pompave të benzines

Energji Solare

Servisime

Kryejmë të gjitha servisimet elektrike

dhe elektronike(industriale)

 

 

Makina të ndryshme

Pompa të benzinës të të gjitha llojeve

Shitje të pompave

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri