. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
elektrikë
ELEKTROINSTALUES TONI
ELEKTROINSTALUES TONI
ELEKTROINSTALUES TONI
ELEKTROINSTALUES TONI
ELEKTROINSTALUES TONI
 
ELEKTROINSTALUES TONI

Adresa: Fushë Kosovë

Tel: 038 538 527

Cel: 044 307 341

e-mail: elektroinstaluestoni@hotmail.com

 

Bëjmë të gjitha instalimet elektrike dhe riparimet të objekteve

 të banimit,të lokaleve afariste ,instalime të kabllovikëve

Ne jemi kompani me traditë 60-vjeçare

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri