. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
elektrikë
Elektrika-Mont
Elektrika-Mont
Elektrika-Mont
Elektrika-Mont
Elektrika-Mont
 
Elektrika-Mont

Adresa: Rr.e Shqipërisë-Lipjan

Cel : 044 427 065 / 044 468 131

e-mail:elektrika_mont@hotmail.com

 

Bëjmë instalimin e rrymës

Instalime të objekteve të banimit

Instalime të objekteve industrial si dhe ujësjellësit

Ofrojmë të gjitha llojet e materialeve elektrike me shumicë dhe pakicë

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri