. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
elektrikë
Kiki & Lightning
Kiki & Lightning
Kiki & Lightning
Kiki & Lightning
Kiki & Lightning
 
Kiki & Lightning

Ofrojmë materiale elektrike
Reklama me LED dioda me porosi
Materiale për sanitari, invertorë me garancion
LED dhe ndriçim modern
R.G.B. drita ekonomike, (Power Led), GU-10, MR16, etj.

Adresa: Rr. e Pejës, Fushë Kosovë
Mob: 044 111 175
049 111 175
E-mail: kiki.lighting@live.com

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri