. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
elektrikë
Elektro Elementi
Elektro Elementi
Elektro Elementi
Elektro Elementi
Elektro Elementi
 
Elektro Elementi

Tregëtia me pakicë dhe shumicë e materialeve elektrike
Vendosja e instalimeve elektrike, punimeve të tjera të instalimeve

Distributor i Autorizuar për Kosovë nga
ALING CONEL

Mob: 044/049 434 736
e-mail: info@elektroelementi.com
www.elektroelementi.com

Adresa : Rr. Lidhja e Prizrenit 56/1-B Prishtinë

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri