. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
elektrikë
ELEKTRO AG
ELEKTRO AG
ELEKTRO AG
ELEKTRO AG
ELEKTRO AG
 
ELEKTRO AG

ELEKTRO AG

Adresa: Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 246 415

Cel:+ 377 (0) 44 180 016

www.elektroag.net

e-mail: info@elektroag.net

 

Enterprise for projects, distribution execution of electric material and instalation.

Ndërmarje për projektime, distribuime, ekzekutime të materialit elektrik dhe instalimeve

Ndërmarje e specializuar për shitjen e instrumenteve matëse.

Posedon të gjitha komponentet pasive për rrjetet e kompjuterave.

Përfaqsues gjeneral për Kosovë i firmës VIKO nga Turqia dhe firmës HAGER ELEKTRIK.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri