. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Dyer dritare
AFRIUNIVERZAL
 
AFRIUNIVERZAL

Adresa: Shukovc-Mitrovicë

 

Tel&Fax: 028 538 549

 

Cel: 044 204 988 / 044 618 538 044 382 063

 

049 382 063/ 049 204 988

 

e-mail: afriuniverzal@hotmail.com

 

Afri  univerzal  prodhon të gjitha llojet e dyerve

 

dritareve, dhe punimeve të tjera nga

 

plastika dhe alumini të prodhimeve gjermane.

 

Bëjmë ndërtim të lartë dhe të ultë, si dhe nivelizim (IBERCUK)

 

 

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri