. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Dyer dritare
F.M.B al-Plast
F.M.B al-Plast
F.M.B al-Plast
F.M.B al-Plast
F.M.B al-Plast
 
F.M.B al-Plast

Adresa:Banjë-Malishevë
Cel:044 205 172/ 044 391 902/ 044 300 697
www.fmbalplast.tk
e-mail: fmbbanje@yahoo.com


Punojmë
Dyer
Dritare
Vitrina
Roleta
Rrethoja shkallësh
Veshje me xham gj.strukturale dhe strukturale
Nga PVC dhe Alumini Germany

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri