. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Dyer dritare
Beka AL-PVC
Beka AL-PVC
Beka AL-PVC
Beka AL-PVC
Beka AL-PVC
 
Beka AL-PVC

Adresa: Miradi e Epërme-Fushë-Kosovë

Tel&Fax: 038 512 087

Cel: 044 197 344

044 315 791

044 674 020

049 611 663

049 315 791

Dizajn i dritareve,në harmoni me stilin e fasadës tuaj.

Rehatia ,siguria dhe komoditeti I banimit-vlera e shtëpisë tuaj.

Garanci për mbrojtje nga dielli,shiu dhe zhurma.

Shtëpia juaj e freskët verës e ngrohtë dimrit.

ME NE JU JENI TË SIGURTË

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri