. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Dyer dritare
German Tore
German Tore
German Tore
German Tore
 
German Tore

Adresa:Kodra e Trimave –Prishtinë-Kosovë

Tel&Fax: 038 250 982

Cel: 044 163 337/ 044 166 288

e-mail:germantore@hotmail.de

www.germantore.de

 

Përfaqësues nga Firma Gjermane NOVOFERM

Dyer automatike për garazha,industriale,rrollo,dyer per shkolla,dyer kundër zjarrit etj..

Merremi me mekanizimin e dyerve te oborrit dy krahëshe dhe ato rrëshqitëse

 

Disponojmë të gjitha modelet e laurave (rampave) të prodhimit gjerman

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri