. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Dyer dritare
ALULUX SH.P.K
ALULUX SH.P.K
ALULUX SH.P.K
ALULUX SH.P.K
ALULUX SH.P.K
 
ALULUX SH.P.K

Adresa: Rr.e Ferizajit--60000 Gjilan

 

Tel&Fax: 0280 324 840

 

Cel: 044 144 814/ 044 (049) 177 367

 

e-mail: besart.bajraliu@gmail.com

 

 

Bëjmë prodhimin e dyerve ,dritareve

 nga alumini dhe plastika

 

Fasada të varura strukturale dhe

gjysëm strukturale

 

 

Përfaqësues gjeneral për Kosovë

i profileve të plastikës INTERNOVA

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri