. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Dyer dritare
Alumin-Al
Alumin-Al
Alumin-Al
Alumin-Al
Alumin-Al
 
Alumin-Al

Adresa: Rruga Bajram Bahtiri, Prishtinë

Tel: +37744 / 200 131

+38649 / 200 131

+37744 / 317 262

+37744 / 358 310

www.alumin-al.com

"Alumin-Al" është kompani e themeluar ne vitin 1996 me lokacion në Prishtinë. Merret me projektimin, prodhimin dhe montimin e dyer dritareve, fasadave, dhe gilinderave. Shtrihet me aktivitet në tregun e Kosovës, Maqedonisë, Malit të zi dhe Shqipërisë. Në më shumë se 13 vite përvojë pune, "Alumin-Al" ka kaluar nëpër faza të ndryshme të zhvillimit të saj, duke u ndërtuar në hapa të sigurt dhe profesional dhe sot ofron një cilësi të lartë të punimeve. Ka bërë një emër shumë të respektuar dhe të njohur në tregun e Kosovës dhe Maqedonisë.

Alumin-al është ndër të vetmet kompani në Kosovë qe me një profesionalizëm të lartë, me ekipe të specializuara dhe me partneritet të ngushtë me kompani të njohura botërore, sjell për tregun vendor sistemet më të reja të fasadave xham-alumin, dhe fasadave të ventiluara.

Çka e veçon "Alumin-Al"?

Eksperiencë mbi 13 vjeçare

Emër i njohur në tregun Kosovar

Menaxhim profesional

Ekip profesional inxhinierik dhe teknik

Repart të kompletuar për prodhim

Cilësi e lartë e punimeve

Komunikim dhe korrektësi ndaj klientëve

Partneritet me firma të njohura botërore

Shtrirje në projekte edhe jashtë Kosovës

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri