. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Dyer dritare
N.P.T AL-DITI
N.P.T AL-DITI
N.P.T AL-DITI
N.P.T AL-DITI
N.P.T AL-DITI
 
N.P.T AL-DITI

Adresa:Rr.Wiliam Walker pn.Prizren (rr.Prizren-Kukës)

Tel&Fax: 029 631 596

Cel: 044 112 558 / 044 149 220

e-mail: alditipvc@yahoo.com

Ndërmarrja prodhuese AL-DITI posedon të gjitha llojet e profileve të aluminit(fasadë strukturale) alumin të sistemit grek me elemente përcjellëse.

Përfaqësues gjeneral për shitjen e makinave të PVC fulldigjitale me dy koka dhe standarde.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri