. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Dyer dritare
PANDORA
PANDORA
 
PANDORA

Adresa: Rr. Robert Doll 10000 Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 247 244

Fax: +381 (0) 38 247 243

Mob: +377 (0) 44 175 558

e-mail: info@pandora-ks.com

www.pandora-ks.com

Adresa: Rr. e Kavajës pallati speed Tiranë

Tel&Fax: +355 (0) 424 80 74

Mob: +355 (0) 68 34 22 331

Jemi përfaqsues gjeneral të firmave gjermane

PROM dhe MAME me përfaqsitë

në Prishtinë dhe Tiranë ju ofrojm një

asortiment të gjerë të dyerve të brendëshme

dhe dyrve speciale tani edhe programin më

të ri ROYAL

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri