. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Dyer dritare
Automatic Doors
Automatic Doors
Automatic Doors
Automatic Doors
Automatic Doors
 
Automatic Doors

Adresa:Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë,Fshati Milloshevë

Cel:+377 (0) 44 393 088
      +386(0) 49 393 088
E-mail:automaticdoors08@hotmail.com
 
Ndërmarrja, Automatic doors ,
Ju ofron brendet më të reja të dyerve automatike për garazha,
dyerve Industriale
dhe dyerve me senzor.
Ndërmarrja, Automatic doors, gjithashtu ju ofron
edhe shumë Produkte tjera si:
Dyer për Oborre,
Motorra për dyer të oborreve,
Laura (Rampa) automatike si dhe
Dyer të dhomave.

Dyert automatike me cilsinë më të lart në tregun
tone mund ti gjeni vetëm në Automatic doors!

Në bashkëpunim të ngushtë me klientët tanë ne do
të përpiqemi që gjithëmonë të gjejmë zgjedhjen e
duhur profesionale për ti përmbushur në maksimun
kërkesat teknike me produktet tona. Eksperienca
jonë e gjatë në prodhimin e dyerve per garazha , na
jep komoditet në ofrimin e shërbimeve të cilat dalin
edhe jashtë shtetit tone 'Ne synojmë që klientët tanë
të na shohin si lider në këtë fushë , dhe që gjithëmonë
të jemi të gatshëm ta ofrojmë atë që është më e
mira dhe që e kërkon secili blerës individualisht.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri