. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Dyer dritare
NITA  PLAST
NITA  PLAST
NITA  PLAST
NITA  PLAST
NITA  PLAST
 
NITA PLAST

Adresa: Rr. e  Sopijës  (kilometri i   parë)

23 000 Shirokë  - Suharekë Kosovë
 
Cel:044/ 049 186 794  , 044/049 183 696
e-mail:nitaplast2@hotmail.com
 
Nita Plast bënë prodhimin e dritareve
dhe dyerve nga PVC (kunstoffenster)
gjithashtu bënë  prodhimin e roletave
mbi dritare dhe roletave zhalozi – raffenstore… 
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri