. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Derivate
Petrol Company
Petrol Company
Petrol Company
Petrol Company
Petrol Company
 
Petrol Company

Adresa: Rr. Nëna Terez Pn. Fushë Kosovë

Tel.  +381 (0) 38 245 261

 Fax. +381 (0) 38 245 262

nfo@petrolcompany.biz

sales@petrolcompany.biz

www.petrolcompany.biz

Petrol Company ofron shërbimet dhe prodoktet më kualitative dhe me

qmimet me të lira në vend.

Pikat e shitjes:

Prishtinë, Çagllavicë, Lipjanë, Frizaj, Pejë

Petrol Company ofron

- Shitje me shumicë dhe pakic të derivateve

- Servis të automjeteve deri në 3.5 ton

- Kontrollim teknik të automjeteve deri në 3.5 ton

në secilën pikë ka edhe supërmarket dhe dyqan të vajrave.

Në pikat në Prishtinë dhe Pejë ka edhe Restaurant me ushqim të shpejt

dhe autolarje.

DETALE PËR PRODUKTET

- Euro Dizel

- Dizel për makineri të rëndë dhe industri

- Benzin pa plum 95-50 ppm

- Benzin Wpower

- Gas Propan Butan 60 40

-Vajra nga të gjtha llojet

ÇMIMIET JANË TË NDRYSHUESHME NË HARMONI ME LËVIZJET E BERZES.

ME GJITHË ATË ATO JANË ME TË LIRAT NË VENDË PËR KUALITETIN MË TË

MIR QË OFROHET

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri