. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Derivate
GEGA OIL
GEGA OIL
GEGA OIL
GEGA OIL
GEGA OIL
 
GEGA OIL

Adresa: Beltojë (Superstrada Shkodër -Tiranë) Albania
Tel&Fax: +355 266 70 238
Cel: +355 68 20 24 526;069 20 24 526
e-mail: genklaudis-sh.a@hotmail.com


Posedojmë me shumicë dhe pakicë të gjitha llojet e karburanteve dhe vajrave lubrifikante.
Gjithashtu posedojme edhe Kompleks shërbimesh,Bar dhe Restorant.

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri