. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Derivate
BES COMPANY
 
BES COMPANY

Adresa: Arllat-Drenas

 

Cel: 044 (049) 520 520

 

       044 540 540

 

       044 503 434

 

       044 201 120-Moteli

 

Pikat shitëse me pakicë

 

Kievë Euro 3

 

Fushë-Kosovë

 

Arllat

 

Malishevë-Dragobil

 

Duhël –Therandë

 

 

Bes Company ofron të gjitha llojet e derivateve

 

me shumicë dhe pakicë për të gjithë konsumatorët

 

E vërtetuar në tërë Kosovën për kualitet dhe cilësi

 

Pikat e derivateve janë të përcjellura me markete,

 

restorante dhe motele

 

Transport jashtë pikave shitëse për nevojat tuaja bëhet Gratis

 

RISI-Kompania këtë vit ka filluar të merret me

 

ndërtim të ulët( infrastrukturë rrugore)

 

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri