. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Derivate
M Gas Petrol
M Gas Petrol
M Gas Petrol
M Gas Petrol
M Gas Petrol
 
M Gas Petrol
Adresa: Rr. Vëllezërit Fazliu pn.
10000 Prishtinë, Kosovë
Kontaktoni me ne në këta numra të telefonit:
Tel&Fax: +381 (0) 38 250 943
Mob: +377 (0) 44 440 440
Mob: +381 (0) 63 1440 440
Mob MK: +389 (0) 70 440 440
e-mail: mgaspetrol@yahoo.com
mgaspetrol@hotmail.com
M Gas Petrol ofron shërbim me derivate të naftës, benzines si dhe gasit
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri