. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Derivate
Bubeari Petrol
Bubeari Petrol
Bubeari Petrol
Bubeari Petrol
 
Bubeari Petrol

Adresa: Magjistralja Shkup - Prishtinë ( Kaçanik )

Tel: +381 (0) 290 384 094

Mob: +377 (0) 44 130 210

044 346 255, 044 421 099, 044 711 567

e-mai: bubearikomerc@yahoo.com

            bubearikomerc@hotmail.com

            bubearikomerc@gmail.com

Ju ofrojmë gjitha llojet e derivateve me shumicë dhe pakicë

vajra motorike si dhe bëjm furnizimin me gazra teknike dhe medicinale

( 02, C2H2, Ar, N, CO2, He, H2)

 

paisje mjeksore, teknologji, materiale dhe paisje për saldim

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri