. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Derivate
Tafa Petrol
Tafa Petrol
Tafa Petrol
Tafa Petrol
Tafa Petrol
 
Tafa Petrol
Adresa: Rr.Rilindja Kombëtare & Adem  Jashari Malishevë
Cel: +377(0) 44 176 123  / 044 715 917
Cel: +386(0) 49 135 898
 
Ofrojmë të gjitha llojet e derivateve të kaualitet të lartë
Restaurant me meny të begtashme, si dhe sallen për
dasma dhe ahengje të ndryshme familjare gjitheashtu dhe dhoma
gjumi per relaksin tuaj ne hotelet tona...
 
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri