. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
industria ushqimore
EuroLona
 
EuroLona

Adresa: Miradi e Epërme-Fushë Kosovë

 

Cel: 044 502 077 /044 168 728/044 158 100

 

e-mail: eurolona@gmail.com

Eurolona merret me prodhimin e qumështit,

jogurtit,kosit dhe prodhimeve tjera nga qumështi(djathrave)

 

Ferma e lopëve qumështore,majmëria e viçave,importimi

i mështjerrave bars për prodhim

 

Shitja e ushqimit të kafshëve në përgjithësi

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri