. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto shërbime
AUTOKOZMETIKA KECA
AUTOKOZMETIKA KECA
AUTOKOZMETIKA KECA
AUTOKOZMETIKA KECA
AUTOKOZMETIKA KECA
 
AUTOKOZMETIKA KECA

Adresa:  70000 Ferizaj
Rruga G & B Sylejmani

Mob: +377 (0) 44 165 015
Mob: +377 (0) 44 224 360
Mob: +377 (0) 44 164 787
Mob: +386 (0) 49 164 787

e-mail: flamur_keca@htomail.com

www.madeinkosova.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=231


Autokozmetika KECA është qendër e specializuar për modifikimin,

riparimin dhe ngjyrosjen e automjeteve

-Ngjyrosje me standarde Europiane

-Bëjmë ngjyrosjen e automjeteve në furrën profesionale

-Bëjmë përpunimin dhe modifikimin e pjesëve të karoserisë

-Bëjmë rregullimin e automjeteve të aksidentuara

-Bëjmë polirimin e automjeteve

-Bëjmë restaurimin e automjeteve te vjetra

-Bëjmë montimin e parafingos (shofershajmeve)

Autografite dhe shërbime tjera...

Kombinimi u ngjyrave në mënyrë kompjuterike

Ngjyra të firmës Max Mayer

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri