. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto shërbime
Renault Maloku
 
Renault Maloku

Adresa: Gjergj Basha nr 54 10000-Prishtinë

Tel:038 227 132

Cel: 044 237 907/ 044 668 836

www.renault-maloku.com

e-mail: ntp_gjushi@hotmail.com


Bëjmë servisimin dhe mirëmbajtjen
e automjeteve Renault
Shitjen e veturave
Renault.

Posedojmë pjesë të reja dhe të përdorura

Diagnostifiki komjuterik
Mbushje e klimave

Autobartje 24/h në të gjithë territorin e Kosovës.


 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri