. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto shërbime
KOMBINIMI
KOMBINIMI
KOMBINIMI
KOMBINIMI
KOMBINIMI
 
KOMBINIMI

Adressa: Rr Bajrami Bahtiri nr 59 Prishtinë

dhe në Magjistralen Prishtinë-Prizren( Lipjan)

 

 

Tel:038 239 095 Prishtinë,

 

Tel:038 582 033 Fax:038 582 034 Lipjan

 

Cel: 044 118 395 Prishtinë

 

Cel: 044 263 061,044 240 406 Lipjan

 

e-mail:kombinimi@hotmail.com

 

 

Servis Kombinimi është përfaqësues i autorizuar për

 Kosovë për IVECO dhe NEWHOLLAND

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri