. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto shërbime
D.P.Z TROSHUPA
D.P.Z TROSHUPA
D.P.Z TROSHUPA
D.P.Z TROSHUPA
D.P.Z TROSHUPA
 
D.P.Z TROSHUPA

Servisi i Traktorëve dhe automjeteve

 

Adresa: Magjistralja Prishtinë-Shtime (Te Hani Gjyrkovc)

Cel: 044 443 588, 044 157 523

 e-mail: vebi-troshupa@hotmail.com

 Bëjmë riparimin e traktorëve dhe servisimin

ngjyrosjen,instalimin,shitjen dhe ndrrimin e tyre

dhe të autokombanjave,mjeteve të rënda ,kamionave

 

bagerave,vinqave dhe autoservisimin e veturave...

 

Ju mirë pret menagjeri Vebi Muhamet Torshupa

 

 

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri