. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto shërbime
POLAR
POLAR
POLAR
POLAR
POLAR
 
POLAR

Adresa:Rr.Rexhep Mala 25-Prishtinë

Tel&Fax: 038 247 466

Cel: 044 399 888,044 318 688,049 318 688

e-mail: mehmetshaqiri@live.com

Jemi përfaqësues të firmës Çeke LITEN.

Në kuadër të LITENIT ofrohet POLYETHYLENE HDPE

dhe POLYPPOPYLENE

Ofrojmë Lëndën e parë të plastikës për të gjitha produktet e plastikës.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri