. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto shërbime
Auto-Dekor BULI
Auto-Dekor BULI
Auto-Dekor BULI
Auto-Dekor BULI
Auto-Dekor BULI
 
Auto-Dekor BULI
Adresa:Fushë Kosovë

Tel: 038 534 081,Fax: 038 535 650

Cel: 044( 049) 181 113

www.autodekorbuli.com

e-mail: autodekorbuli@yahoo.com

Të nderuar vizitorë, ju pasionues të automobilëve, tek ne mund të gjeni artikuj të ndryshëm dekorues për automobilët tuaj, gjithçka ekskluzive dhe unike në vendin tonë, si dhe spektrin më të gjerë të artikujve në rajon.

Tek ne mund të bëni instalimin e sistemeve të sigurisë për vetura, duke përfshirë këtu alarmet më të sofistikuara, nga prodhuesit më të famshëm botërorë, me mundësi të zgjedhjeve të opcioneve nga ju klientë të ndruar. Veturat tuaja do të jenë më të sigurta nga çdo lloj kërcënimi, si dhe do të kenë më shumë opcione automatike.

Tek Autodekor BULI ju mund të gjeni artikuj të shumtë dekorues, duke përfshirë drita dekoruese, drita sinjalizuese, drita sekondare, zbukuruime të mbrendshme, si mbuloja të karrigeve, timona të modeleve sipas dëshirës, artikuj për pastrim si spraj dhe elemente tjera pastrimi, pastaj disqe, tepihsona, tiketa të firmave të ndryshme, pastrues xhamash, pastrues për fellga, auspuh sportive etj.

Artikujt e përmendur më lartë janë vetëm disa prej artikujve në dispozicionin tuaj në BULI autodekor, për të parë më shumë ju lutemi hapeni galerin e fotografive, katalogjeve në ëebfaqen tonë apo na nderoni me vizitën tuaj në dyqanet tona. Do mahniteni ma gjithçka që do gjeni aty.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri