. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto shërbime
AUTOSERVIS PRISHTINA BLLACA
 
AUTOSERVIS PRISHTINA BLLACA

Adresa:Rr.UÇK-së nr.106-Prishtinë

Cel: 044 127 639

-Teknologjia bashkëkohore e fundit CAMMON RAIL e përdorur në LPG.

-Zgjidhja e vetme për konvertim pa probleme të makinave Euro 3 dhe Euro 4.

-Performansë e njejtë me të benzinës.

-Pa miksere dhe pa probleme të kthimit të flakës si në sistemet tradicionale.

-Pa prerje të kablove.Asnjë kod gabim nuk regjistrohet në ECU të benzinës.

-Të gjitha funksionet ECU së benzinës mbeten të pandryshuaradhe të pa pezulluara.

-Të materialet me certifikata EUROPIANE ECE-R 67-01 DHE të provuara

si në provat e zjarrit dhe në ato të përplasjes.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri