. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Auto shërbime
Auto Regllazha BESI
Auto Regllazha BESI
Auto Regllazha BESI
Auto Regllazha BESI
Auto Regllazha BESI
 
Auto Regllazha BESI

Adresa: Rr.Aga Imeri,Fushë-Kosovë

Tel&Fax: 038 535 616

Cel: 044 (049) 169 457

e-mail: autoservis-besi@hotmail.com

 

Besi regllazh ofron regllazha kompjuterike
mbushjen dhe servisimin e klimave.
Servisimin e të gjitha veturave,akordimin
e dritave. Testim në mënyrë kompjuterike
për të gjitha llojet e veturave ndrrimimin
dhe balancimin e gomave.

 

  Katin e  Dytë Gjendet

Salla e Fitnesit “Planet Fitnes”

për Meshkuj dhe Femra.


 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri